Stukadoor Amsterdam

Een eerste klas stukadoor in de regio Amsterdam, dat is waar Bastro om bekent staat! Bent u op zoek naar een stukadoor in de regio Amsterdam? Wij komen graag langs om u te adviseren bij de keuze van de afwerking van uw woning of bedrijfspand.

Stukadoor zijn betekent specialistenwerk. Zelfs de doorgewinterde doe-het-zelver huurt de ervaren stukadoor in. Want alleen dan is het resultaat zoals het moet wezen. Onberispelijk en duurzaam. Bastro stukadoor kan alle soorten wand- en plafondafwerkingen voor u realiseren. Van spachtel- en decorputz tot pleisterwerk en barokpleister of schilderwerk. Ook het restaureren en aanbrengen van lijsten en ornamenten behoort tot ons dagelijkse werk.

Bastro – Stukadoor Amsterdam

Bent u op zoek naar een stukadoor in de regio Amsterdam? Wij komen graag langs om u te adviseren bij de keuze van de afwerking van uw woning of bedrijfspand. Samen met u zoeken we naar de best passende oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Eersteklas stucwerk begint immers met een eersteklas advies! Neem contact op met Bastro, dé Stukadoor in Amsterdam!

Onze garantie, uw zekerheid – Bastro, Stukadoor Amsterdam

Stukadoor amsterdam

Zomaar een mannetje in huis halen? Uw huis verdient beter. Het vakwerk van de specialist maakt niet alleen zichtbaar het verschil, u kunt ook rekenen op een veilige garantie. Bastro is aangesloten bij de NOA, de ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Dat biedt u de zekerheid van een perfect eindresultaat zonder problemen waardoor u meer zekerheid krijgt.

De NOA-afbouwgarantie is opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Rechten en plichten zijn dan ook duidelijk vastgelegd. Afspraak is afspraak en er zijn geen ‘kleine lettertjes’! Kijk op www.ubentbeteraf.nl voor meer informatie. Ook met Bastro bent u dus altijd beter af.

Veel succes met de verbouwing of voltooiing van uw nieuwe woning! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek! Met de schilders en stukadoors van Bastro ziet uw huis er straks piekfijn uit. 

Bastro levert al jaren goede service en hoge kwaliteit, want uw tevredenheid is voor ons van groot belang. Wij zijn pas tevreden als u als klant ook tevreden bent! Bastro is gevestigd in Amsterdam en is al jaren een bekende naam op het gebied van stucwerk en schilderwerk. Voor ervaren en deskundige stukadoors bent u bij ons aan het juiste adres.

bastro stukadoor amsterdam