Bastro Stukadoor - Stucwerk & Schilderwerk

Bastro Stukadoor Amsterdam - de expert in stucwerk & schilderwerk

Zoekt u een vakschilder voor uw nieuwe huis op IJburg? Is uw Amsterdamse etage toe aan nieuw stucwerk? Wilt u uw grachtenpandje in oude stijl herstellen? Met Bastro bent u verzekerd van hoge kwaliteit stuc- / schilderwerk, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bastro Stukadoor Amsterdam is dé expert!

Met de schilders en stukadoors van Bastro ziet uw huis er straks piekfijn uit. Ons werk begint met een deskundig advies. Welke afwerking past het best bij uw interieur? Voor welke duurzaamheid kiest u? Moeten de wanden makkelijk afneembaar zijn, bijvoorbeeld omdat u jonge kinderen heeft?

U kunt erop rekenen dat het schilder- en stucwerk geheel volgens uw wensen wordt uitgevoerd. Dat doen wij uitsluitend met goed geschoold personeel en eersteklas materialen. Alles staat in het teken van een perfect eindresultaat, dat de basis is voor uw woonplezier.

Met onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van top kwaliteit service. Ons werk is pas af zodra u tevreden bent! Bastro is lid van de Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA), zo heeft u dus ook NOA-afbouwgarantie.

  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig personeel
  • Eersteklas materiaal
  • NOA-afbouwgarantie
  • Hoge kwaliteit
stukadoor amsterdam

Stucwerk

Eersteklas stucwerk zorgt voor jaren onbekommerd woonplezier. Het is ook specialistenwerk. Zelfs de doorgewinterde doe-het-zelver huurt de ervaren stukadoor in. Want alleen dàn is het resultaat zoals het moet wezen. Onberispelijk en duurzaam.
Wij leveren diverse soorten stucwerk, van behangklaar stucen tot spachtelputz, van plafond stucen tot spackspuiten. De hoogste kwaliteit met ervaren en deskundig personeel.

stucadoor amsterdam

Schilderwerk

Schilderwerk draagt voor in belangrijke mate bij aan de sfeer in uw huis. Bastro biedt u daarin een waaier van mogelijkheden. Wij kunnen voor u het 'gewone' schilderwerk verzorgen: witten van wanden en plafonds, kozijnen en deuren strak opzetten. Maar we denken ook graag met u mee over hoe u uw huis wilt inrichten. Aan de hand van een voorbeeldenboek, èn met het advies van de vakman, kunt u het best kleur bekennen
. Alleen schilderen of advies? Aan u de keus!

Bastro stukadoor amsterdam
stukadoor en schilder amsterdam
Stukadoor amsterdam

Bastro Stukadoor Amsterdam

Bastro is gevestigd in Amsterdam en is al jaren een bekende naam op het gebied van stucwerk en schilderwerk. Voor ervaren en deskundige stukadoors bent u bij Bastro Stukadoor Amsterdam aan het juiste adres. Heeft u specifieke wensen voor uw stucwerk? Wilt u een speciale kleur voor uw muren? Geen probleem, Bastro Stukadoor Amsterdam staat klaar om uw plannen met u te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en uw stucwerk uit te voeren.

Heeft u  vragen of wilt u advies? Neem dan contact op.