Stucwerk

Eersteklas stucwerk zorgt voor jaren onbekommerd woonplezier.

Het is ook specialistenwerk. Zelfs de doorgewinterde doe-het-zelver huurt de ervaren stukadoor in. Want alleen dàn is het resultaat zoals het moet wezen. Onberispelijk en duurzaam. Bastro kan alle soorten wand- en plafondafwerkingen voor u realiseren. Van spachtel- en decorputz tot pleisterwerk en barokpleister. Ook het restaureren en aanbrengen van lijsten en ornamenten behoort tot ons dagelijkse werk.

Wij komen graag langs om u te adviseren bij de keuze van afwerking. En samen met u te kijken wat het best past bij uw woning en leefstijl. Eersteklas stucwerk begint immers met een eersteklas advies!

Onze garantie, uw zekerheid

Zomaar een mannetje in huis halen? Uw huis verdient beter. Het vakwerk van de specialist maakt niet alleen zichtbaar het verschil, u kunt ook rekenen op een veilige garantie. Bastro is aangesloten bij de NOA, de ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Dat biedt u de zekerheid van een perfect eindresultaat zonder problemen.

De NOA-afbouwgarantie is opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Rechten en plichten zijn dan ook duidelijk vastgelegd. Afspraak is afspraak en er zijn geen ‘kleine lettertjes’! Kijk op www.ubentbeteraf.nl voor meer informatie. Ook met Bastro bent u dus altijd beter af.

Veel succes met de verbouwing of voltooiing van uw nieuwe woning!

stukadoor amsterdam